Steak z kengury

Dnes sme sa pri nakupovani potravin rozhodli vyskusat
steak z kengury. Kengurie maso sa tu normalne predava ako u nas hovadzie,
vyzera tiez tak podobne. Po kratkom studovani som zistil, ze je tiez mimoriadne
zdrave, obsahuje velmi malo tuku a obsahuje vela antioxidantov
a antirakovinovych latok. Nuz, hor sa do varenia. Precital som si zopar
receptov a vsade pisali, ze treba dat pozor a maso piect maximalne 5
minut z kazdej strany, inac strati vsetku vodu a strasne zhuzevnatie.
Tak som sa drzal receptu. Po 10tich minutach boli steaky ale iba lahko medium,
co Slavka odmieta konzumovat, tak som ich este trosku priskvaril, cim sice
stratili trosku na jemnosti a vlacnosti, ale aspon som to vsetko nemusel
jest sam. Chutovo – velmi dobre, mozem kazdemu odporucit a kazdej navsteve
co sem pride jeden veru aj urobim;)

No comments:
Post a Comment