Saturday, January 28, 2012

Steak z kengury


Dnes sme sa pri nakupovani potravin rozhodli vyskusat steak z kengury. Kengurie maso sa tu normalne predava ako u nas hovadzie, vyzera tiez tak podobne. Po kratkom studovani som zistil, ze je tiez mimoriadne zdrave, obsahuje velmi malo tuku a obsahuje vela antioxidantov a antirakovinovych latok. Nuz, hor sa do varenia. Precital som si zopar receptov a vsade pisali, ze treba dat pozor a maso piect maximalne 5 minut z kazdej strany, inac strati vsetku vodu a strasne zhuzevnatie. Tak som sa drzal receptu. Po 10tich minutach boli steaky ale iba lahko medium, co Slavka odmieta konzumovat, tak som ich este trosku priskvaril, cim sice stratili trosku na jemnosti a vlacnosti, ale aspon som to vsetko nemusel jest sam. Chutovo – velmi dobre, mozem kazdemu odporucit a kazdej navsteve co sem pride jeden veru aj urobim;)



No comments:

Post a Comment